HOUTHAVEN SCHIEDAM

Houthaven maakt onderdeel uit van het Schiedamse eiland ‘De Gorzen’. Tezamen met ‘De Plantage’ en ‘Het Nassaukwartier Schiedam-Zuid’ vormt dit een waterrijke en groene omgeving. De laatste fase is nu in ontwikkeling.

In Houthaven woon je heerlijk ruimtelijk tussen groen en water. In de reeds bestaande wijk De Gorzen zijn diverse winkel- en onderwijsvoorzieningen aanwezig. In de buurt wat eten, sporten of naar school? Alles is in de buurt. Of wil je wat verder weg? Openbaar vervoer is nabij en de A4 op slechts enkele autominuten. Alle gezellige dynamiek is nabij maar eenmaal thuis is het weer rustig genieten tijdens een wandeling langs het Schreihuisje door Park Maasboulevard of genietend van het kabbelende water langs de Havendijk. Als je in Houthaven woont, dan ben je thuis!

Bestemmingsplanprocedure en planning

De eerder gepresenteerde beoogde ontwikkeling van 65 eengezinswoningen is niet meer mogelijk. Voor meer uitleg klik hier. Samen met de gemeente Schiedam is AM daarom bezig met de ontwikkeling van een nieuw plan met ca 65 appartementen passend in de groene waterrijke omgeving van Houthaven. 

Voor dit nieuwe plan zijn de benodigde procedures en het ontwikkeltraject ingezet en dit proces zal in ieder geval heel 2024 en een deel van 2025 in beslag nemen.  Zodra meer informatie over de voortgang beschikbaar is zullen wij dit via deze website en nieuwsbrief bekend maken.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Houthaven? Schrijf je dan in!
Zodra mogelijk zullen wij je middels nieuwsbrieven informeren.

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie